Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Περιζήτητοι Σισέ και Αγκιμπού

Παπέ Αμπού Σισέ και Αγκιμπού Καμαρά έχουν μεγάλη πέραση στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται να έρθει μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Την ώρα που εκείνοι προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, η τύχη δουλεύει για τον Παπέ Αμπού Σισέ και τον Αγκιμπού Καμαρά.

Αμφότεροι φιλοξενούνται καθημερινά σε στήλες διεθνών ΜΜΕ ως παίκτες που τραβούν την προσοχή στη διοργάνωση που θα γίνει στο Καμερούν και αναμένεται να προσελκύσουν ενδιαφέρον ομάδων από μεγάλα πρωταθλήματα, ακόμη και μέσα στον Ιανουάριο.

Για τον 26χρονο Σενεγαλέζο υπάρχει σταθερά μεγάλη ζήτηση στη Γαλλία, αλλά όχι μόνο, παρότι δεν είναι βασικός στην εθνική του ομάδα. Ο Ολυμπιακός προ μηνών συζητούσε την πώλησή του μόνο για πρόταση σε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ και ασφαλώς δεν πρόκειται να κάνει… εκπτώσεις για έναν από τους κορυφαίους παίκτες του φέτος.

Όσο για τον 20χρονο άσο από τη Γουινέα, έχει κλέψει καρδιές με τις φετινές εμφανίσεις του. Γαλλικά, αγγλικά και ισπανικά ΜΜΕ ασχολούνται σχεδόν καθημερινά μαζί του και μιλούν ακόμη και για τιμή εκκίνησης 20 εκατ. ευρώ. Και στην περίπτωση του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μπει σε συζητήσεις αν δεν πρόκειται για το ποσό με το οποίο τον κοστολογεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x