Stoiximan Super League

Πέταξε για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας ο Ολυμπιακός

Αναχώρησε για Ολλανδία και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πέταξε ξανά για Ολλανδία ο Ολυμπιακός. Μετά την τριήμερη άδεια που είχε δώσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στους ποδοσφαιριστές του και με τους περισσότερους εξ αυτών να επιστρέφουν στην Ελλάδα για να δουν τις οικογένειές τους, η αποστολή των Πειραιωτών βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να ταξιδέψει στο Σίενταμ.

Εκεί, όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων και θα μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν. Άπαντες είναι ξανά στην αποστολή, ενώ τα επόμενα 24ωρα ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στην Ολλανδία και τον Ζοέλ Ρόκα.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έχει να δώσει άλλα 4 φιλικά, πρώτα με Φορτούνα Σιτάρντ (17/07, 19.30) και Άγιαξ (18/07, 16.30) και μετά με Αντβέρπ (24/07, 20.00) και Άλκμααρ (25/07, 16.00), προτού επιστρέψει στη χώρα μας στις 26 του μήνα για να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων.







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x