Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Ποιοι παίζουν με Παναθηναϊκό, άφαντη η μαγνητική του Αγκιμπού

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει ντέρμπι, ενώ αναφέρθηκε και στη μαγνητική του Αγκιμπού Καμαρά, που… αγνοείται!

Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το μεγάλο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Κυριακή (16/1, 19:30), στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας ότι εκτός του Μπουχαλάκη, άπαντες είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Δεν υπάρχουν, όπως είπε, προβλήματα με τα κρούσματα, αλλά ούτε και με τον Παπασταθόπουλο.

Θα φανεί, ωστόσο, ο βαθμός της ετοιμότητάς του στις επόμενες δύο προπονήσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση διεκδικεί θέση στην 11άδα.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Αγκιμπού Καμαρά, τονίζοντας πως από την εθνική Γουινέας δεν έχουν στείλει ακόμη τη μαγνητική, προς έκπληξη των ανθρώπων του Ολυμπιακού, γιατί δεν μπορούν να ξέρουν τι ακριβώς έχει, πέρα από το ότι πονάει στον αστράγαλο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x