Stoiximan Super League

Ποιους χάνει και ποιους δεν χάνει λόγω Κόπα Άφρικα ο Ολυμπιακός!

Αυτοί οι παίκτες του Ολυμπιακού θα δώσουν το «παρών» στο Κόπα Άφρικα. Ποιοι θα παραμείνουν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι πλέον οριστικό: Αυτοί οι παίκτες του Ολυμπιακού πάνε στο Κόπα Άφρικα!

Πολύς λόγος γίνεται εδώ και καιρό για τον κίνδυνο να αποδυναμωθεί η ομάδα του Πειραιά κατά τη διάρκεια του προσεχούς τουρνουά, καθώς διαθέτει στο ρόστερ του αρκετούς ποδοσφαιριστές από τη συγκεκριμένη Ήπειρο.

Πλέον, δεν πρόκειται για υποθέσεις, αλλά για δεδομένα. Διότι, ανακοίνωσε την αποστολή της και η εθνική Νιγηρίας και στην 28άδα της δεν βρίσκεται ο Χένρι Ονιεκούρου. Ο παίκτης για τον οποίοι οι Πειραιώτες δαπάνησαν περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν από τη Μονακό.

Για να επανέλθουμε στην ουσία του πράγματος, το τελικό… σκορ είναι 4-4. Τόσοι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδος θα ταξιδέψουν στο Καμερούν και άλλοι τόσοι θα μείνουν Ελλάδα.

Κλήθηκαν: Οι Παπέ-Αμπού Σισέ (Σενεγάλη), Αγκιμπού Καμαρά (Γουινέα), Πιέρ Κούντε (Καμερούν) και Γκάρι Ροντρίγκες (Πράσινο Ακρωτήρι).

Δεν κλήθηκαν: Οι Ελ Αραμπί (Μαρόκο), Μαντί Καμαρά (Γουινέα), Ουσεϊνού Μπα (Σενεγάλη) και Χένρι Ονιεκούρου (Νιγηρία).
Υπενθυμίζεται ότι το Κόπα Άφρικα θα διεξαχθεί 9/1 με 6/2 στο Καμερούν.

Η Σενεγάλη έχει να παίξει απέναντι σε Ζιμπάμπουε (10/1), Γουινέα (14/1) και Μαλάουι (18/1).
Η Γουινέα έχει να παίξει με Μαλάουι (10/1), Σενεγάλη (14/1) και Ζιμπάουε (18/1).
Το Πράσινο Ακρωτήρι θα αγωνιστεί κόντρα σε Αιθιοπία (9/1), Μπουρκίνα Φάσο (13/1) και Καμερούν (17/1).
Το Καμερούν (Κούντε) έχει παιχνίδια για τους ομίλους κόντρα σε Μπουρκίνα Φάσο (9/1), Αιθιοπία (13/1) και Πράσινο Ακρωτήρι (17/1).

Η προημιτελική φάση θα διεξαχθεί 29/1 και 30/1, τα ημιτελικά 2/2 και 3/2, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 6 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x