Σε κρίσιμη φάση βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του Κέβιν Ζενόν, με τον νεαρό Αργεντινό επιθετικό να βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει τα «ερυθρόλευκα»!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αργεντινού δημοσιογράφου Λουίς Φρεγκόσι, τις επόμενες ώρες αναμένεται να κατατεθεί νέα, βελτιωμένη πρόταση από την πλευρά του Ολυμπιακού, η οποία θα ικανοποιεί τις οικονομικές απαιτήσεις της Μπόκα.
Ο Ζενόν έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στην Αργεντινή και αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της γενιάς του, γεγονός που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.
Η Μπόκα Τζούνιορς αξιώνει 10 εκατ. δολάρια (περίπου 8,5 εκατ. ευρώ) για τον Ζενόν, ποσό που πλησιάζει την αγορά του Στρεφέτσα από τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Φρεγκόσι: «Ο Κέβιν Ζενόν πολύ κοντά στο να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού. Τις επόμενες ώρες αναμένεται νέα πρόταση, η οποία θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Μπόκα Τζούνιορς. Αποφασιστικές στιγμές στη διαπραγμάτευση».
Kevin Zenon muy cerca de ser jugador de Olympiacos de Grecia. En estas horas se espera una nueva oferta que cubrira las exigencias de Boca . Momentos decisivos en la negociacion ?
— Luis Fregossi (@LuisFregossi) August 7, 2025
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






