Stoiximan Super League

Προλαβαίνουν Τούμπα, ίσως και Παναιτωλικό οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς!

Κώστας Μανωλάς και Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα είναι διαθέσιμοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, αλλά πιθανότατα και για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό!

Καθησυχαστικά είναι τα νέα για την κατάσταση των Κώστα Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλου!

Ο πρώτος, θυμίζουμε, τραυματίστηκε στον αστράγαλο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έπαιξε για πέντε λεπτά, ωστόσο έγινε, τελικά, αναγκαστική αλλαγή στο 70ό λεπτό, ενώ ο δεύτερος έμεινε εκτός αποστολής, αφού τον ταλαιπωρούν ακόμη ενοχλήσεις.

Παρ' όλα αυτά, οι εκτιμήσεις για αμφότερους είναι πως θα προλάβουν το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (30/1, 19:30) και πιθανότατα και τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη (26/1, 17:00)!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός περιμένει και την επιστροφή του Τόμας Βατσλίκ στη δράση, μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι, στην προπόνηση της Παρασκευής, όταν συγκρούστηκε με τον Κώστα Μανωλά. Ο Τσέχος γκολκίπερ έκανε οκτώ ράμματα και είχε και σημάδια διάσεισης, με αποτέλεσμα ο Μαρτίνς να τον αφήνει εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΣ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x