Stoiximan Super League

Προπονητής στην Κ17 του Ολυμπιακού ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία του με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει με κάθε επισημότητα πλέον την Κ17 του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία του με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον με κάθε επισημότητα την Κ17 των «ερυθρόλευκων».

Ο 42χρονος προπονητής έχει καθίσει ήδη στον πάγκο των Πειραιωτών στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν με τον πλέον επίσημο τρόπο σήμερα την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Να θυμίσουμε πως ο Συλαϊδόπουλος από το 2015 μέχρι τον περασμένο Ιούνιο βρισκόταν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ είχε φτάσει ακόμα και μέχρι την πρώτη ομάδα ως βοηθός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Ο 42χρονος προπονητής αναλαμβάνει να καθοδηγήσει την ομάδα του Ολυμπιακού Κ17 ενώ τοποθετείται ως επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της ακαδημίας «Tomorrow’s Legends».

Ως επικεφαλής του παραπάνω προγράμματος και σε συνεργασία με όλους τους προπονητές, ασχολείται με την εξατομίκευση και την καθημερινή βελτίωση των elite players της ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα ενώ έχει μεγάλη εμπειρία στο τεχνικοτακτικό κομμάτι ακολουθώντας τις εξελίξεις γύρω από το άθλημα. Έχει καθίσει ήδη στον πάγκο του Ολυμπιακού Κ17 στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μετρώντας ισάριθμες νίκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x