Stoiximan Super League

Το «παλεύει» για Ραντζέλοβιτς η Λεγανές, μειώνοντας την οψιόν αγοράς από τον Ολυμπιακό!

Η Λεγανές έχει πετύχει… διάνα με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, τον οποίο, μάλιστα, θέλει να αγοράσει από τον Ολυμπιακό, «ρίχνοντας», όμως, την οψιόν αγοράς, που έχει οριστεί!

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς συνεχίζει να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στη La Liga 2 με τη φανέλα της Λεγανές και είναι δεδομένο πως η ισπανική ομάδα θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, αλλά με κανονική μεταγραφή!

Θυμίζουμε, ο Σέρβος εξτρέμ αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στους Μαδριλένους, οι οποίοι, σύμφωνα με τη Marca, είναι αποφασισμένοι να τον αγοράσουν από τους Πειραιώτες. Υπάρχει, όμως, ένας «αλλά»…

Η οψιόν αγοράς που υπάρχει στη συμφωνία Λεγανές-Ολυμπιακού είναι στο 1,8 εκατομμύρια ευρώ!

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ του ισπανικού Μέσου, η Λεγανές δεν είναι διατεθειμένη να βγάλει αυτό το ποσό από τα ταμεία της και θα προσπαθήσει να μειώσει την οψιόν, πείθοντας τον Ολυμπιακό να τους παραχωρήσει τον παίκτη είτε με μεταγραφή με λιγότερα χρήματα είτε διατηρώντας κάποιο ποσοστό μεταπώλησης.

Σε κάθε περίπτωση, μέσα στον Γενάρη αναμένονται εξελίξεις για τον Ραντζέλοβιτς, που φέτος έχει σε 17 συμμετοχές στη La Liga 2 τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x