Stoiximan Super League

Προτεραιότητα για Κορμπεράν ο εξτρέμ στον Ολυμπιακό, που πάει για 5-6 μεταγραφές!

Στον Ολυμπιακό δείχνουν αποφασισμένοι να αλλάξουν την κατάσταση, με τον Κορμπεράν να θέλει άμεσα εξτρέμ και γενικότερα το πλάνο να είναι για 5-6 μεταγραφές!

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται για τον Ολυμπιακό η απόκτηση ενός ταχύτατου εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά και θα προσθέσει έκρηξη στο παιχνίδι. Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει εκφράσει την επιθυμία για έναν τέτοιο παίκτη, που σύμφωνα με αυτόν, απουσιάζει από το ρόστερ των «ερυθρολεύκων» και όταν έρθει τα του... λύσει τα χέρια.

Φυσικά τα πράγματά όμως δεν θα μείνουν εκεί, αφού ο Ισπανός άνοιξε τα χαρτιά και το μεταγραφικό πλάνο που είχε ο Μαρτίνς, αλλάζει ολοκληρωτικά. Οι Πειραιώτες θα πάνε όπως όλα δείχνουν για τουλάχιστον έξι μεταγραφές! Εξτρέμ, στόπερ, επιθετικό, επιτελικό χαφ, τερματοφύλακα και αριστερό μπακ, μιας και ο Ντέκο ψάχνει υψηλή πρόταση για τον Ρέαμπτσιουκ.

Με αρκετούς παίκτες πάντως να μην έχουν εντυπωσιάσει με την εμφάνισή τους, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις από το υπάρχουν ρόστερ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με την μεταγραφική περίοδο να έχει μπόλικο δρόμο ακόμα, μπορεί οι προσθήκες να αυξηθούν ακόμα περισσότερο.

Φυσικά όλα αυτά θα γίνουν στην ώρα τους, δηλαδή μετά την καθοριστική ρεβάνς με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα την ερχόμενη Πέμπτη (12/8, 21:30). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάση θυσία την πρόκριση που θα τους φέρει ένα βήμα μακριά από τους ομίλους του Europa League και θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x