Stoiximan Super League

Πρώτο τεστ με Βόλφσμπεργκερ ο Ολυμπιακός

Το πρώτο παιχνίδι (έστω και ανεπίσημο) για τη νέα σεζόν δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος επί αυστριακού εδάφους αντιμετωπίζει τη αυστριακή Βόλφσμπεργκερ.

Την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματά του για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν θα έχει από σήμερα ο Πέντρο Μαρτίνς, καθώς οι Πειραιώτες θα δώσουν το πρώτο από τα έξι φιλικά που είναι προγραμματισμένα στην Αυστρία.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 18:00 (Novasports 1, sport-fm.gr και bwinΣΠΟΡ FM 94,6) την Βόλφσμπεργκερ.

Είναι πολύ νωρίς για οριστικά συμπεράσματα, αφού ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί το «ερυθρόλευκο» πλαζ σε ό,τι αφορά το ρόστερ της επόμενης σεζόν, ενώ μπορεί να υπάρξουν και προσθαφαιρέσεις μέχρι τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος θα έχει μία πρώτη εικόνα από παίκτες όπως ο Τικίνιο ή ο Κουντέ, τη συνεργασία που θα έχει ο Βραζιλιάνος με τον Ελ Αραμπί αν βρεθούν μαζί στο γήπεδο, ή τους παίκτες που επέστρεψαν όπως ο Μάρκοβιτς ή ο Τσούμιτς.

Ως πρώτη ενημέρωση εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με δύο ενδεκάδες στα δύο ημίχρονα με τους Αυστριακούς, ενώ αύριο ακολουθεί (στις 19:00) ακόμη ένα φιλικό με την ρωσική Κρασνοντάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x