Stoiximan Super League

«Σαφάρι» για εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Την αναζήτηση για την εύρεση ενός αξιόπιστου εξτρέμ, ανεξάρτητα από την υπόθεση του Καμπελά, έχει ξεκινήσει από τώρα ο Ολυμπιακός.

Χαμηλούς τόνους στην υπόθεση του Ρεμί Καμπελά συνεχίζουν να κρατούν στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες υπογραμμίζουν με κάθε τρόπο ότι δεν έχουν προσεγγίσει τον Γάλλο μεσοεπιθετικό της Κράσνονταρ, παρότι μέχρι και στην πατρίδα του έχουν αναφέρει πως έχει απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους».

Ο 32χρονος άσος φέρεται να έχει ζητήσει λίγο χρόνο ώστε να πάρει την τελική του απόφαση για το μέλλον του, ώστε να μην ψαχθεί μετά από λίγο καιρό για άλλη ομάδα. Πρόθεσή του, μάλιστα, είναι να υπογράψει ένα συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ή το 2025.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό – όπως γράφει το «Φως των Σπορ» - φαίνεται πως έχει ξεκινήσει η αναζήτηση για την απόκτηση ενός αξιόπιστου εξτρέμ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Οι πρωταθλητές θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο και για αυτό τον λόγο εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρόκειται για προτεραιότητα στα «ερυθρόλευκα» μεταγραφικά, αφού φέτος η ομάδα πήρε ελάχιστα από παίκτες όπως ο Ονιεκούρου ή ο Λόπες που ήρθαν με προσδοκίες και δεν προσέφεραν το παραμικρό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x