Πάει για δεξί μπακ ο Ολυμπιακός.

Οι αλλαγές στο ρόστερ των Πειραιωτών αναμένεται να είναι σημαντικές και κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς δεδομένα θα υπάρξουν πολλές αποχωρήσεις από τους «ερυθρόλευκους», αλλά γίνεται αναζήτηση και για κάποιες προσθήκες.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο κομμάτι, οι Πειραιώτες κάνουν σκανάρισμα για την απόκτηση ενός παίκτη για τα δεξιά της άμυνας. Παρότι, στην παρούσα φάση δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που γνωρίζουν τη θέση, στον Ολυμπιακό γίνεται αναζήτηση για ένα δεξί μπακ, το οποίο θα προορίζεται για τη βασική ενδεκάδα του Μίτσελ.

Το τελευταίο διάστημα ο Βρουσάι, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως εξτρέμ, αλλά και ο Ανδρούτσος, ο οποίος είχε βρεθεί εκτός πλάνων στο ξεκίνημα της σεζόν, είναι πλέον πιο ψηλά στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού. Αφού ο Άβιλα έχει χάσει έδαφος το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, γνωρίζει τη θέση και ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό αναζητούν έναν βασικό και αντικατάστατο παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση. Μάλιστα, ένα όνομα που ακούγεται εσχάτως, σύμφωνα και με το «Φως» είναι του Μαρσέλο Ροντινέϊ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Φλαμένγκο, αλλά ασφαλώς δεν είναι το μοναδικό στο «ερυθρόλευκο» μπλοκάκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x