Stoiximan Super League

Κοιτάει ξανά Γαλλία ο Ολυμπιακός

Φήμες για τρεις ακραίους μπακ που έχουν ακουστεί ξανά για τον Ολυμπιακό και προέρχονται από τη γαλλική αγορά.

Στη γαλλική αγορά φέρεται να έχει στραφεί ο Ολυμπιακός για τις μεταγραφικές του ανάγκες, όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Η συγκεκριμένη πληροφορία προέρχεται από γραφεία μάνατζερ, με τα οποία συνεργάζονται αρκετά συχνά οι Πειραιώτες.

Οι φήμες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεχωρίσει από την αγαπημένη τους αγορά τρεις ακραίους μπακ, οι οποίοι έχουν ακουστεί ξανά για την ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς.

Ο λόγος για τον Ζεντεόν Καλουλού (24 ετών Γαλλοκονγκολέζος), ο οποίος αγωνίζεται στην Αζαξιό που έχει πάρει αρκετούς παίκτες ο Μοντέστο όλα αυτά τα χρόνια (Σισέ, Μπα και Μαντί Καμαρά) και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να τον πάρει από τώρα, παραχωρώντας τον εκ νέου ως δανεικό στην ομάδα της Κορσικής.



Επόμενος στη λίστα είναι ο Γκισλέν Κονάν. Πρόκειται για τον Ιβοριανό αριστερό μπακ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Ρεμς, και φέτος έχει 17 ματς στο ενεργητικό του. Μειονέκτημα για τον 26χρονο άσο αποτελεί ότι δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, ενώ αυτή την περίοδο παίζει στο Κόπα Άφρικα που μπορεί να προσελκύσει ενδιαφέρον άλλων συλλόγων.



Ο τρίτος και τελευταίος παίκτης είναι ο Φαϊτού Μαουασά της βελγικής Μπριζ, η οποία είχε πάρει τον παίκτη από την Ρεν το περασμένο καλοκαίρι. Ο 23χρονος Γάλλος, με καταγωγή από το Κονγκό, δεν έχει καταφέρει αν προσαρμοστεί στο Βέλγιο και είναι υπό παραχώρηση, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x