Stoiximan Super League

Ροντινέι και Τσικίνιο εύχονται «Καλό Πάσχα» από την παραλία

Ροντινέι και Τσικίνιο έκαναν κοινή ανάρτηση και ευχήθηκαν καλό Πάσχα σε όλους και ειδικά στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Ο Ροντινέι περνάει στην παραλία παρέα με τον Τσικίνιο τις τελευταίες μέρες ξεκούρασης, πριν αμφότεροι επιστρέψουν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, οι δύο παίκτες των «ερυθρόλευκων» έκαναν κοινή ανάρτηση στα social media, ευχόμενοι «Καλό Πάσχα» σε όλους και πρωτίστως στην οικογένεια του Ολυμπιακού, φορώντας παράλληλα και την επετειακή φανέλα της ομάδας για τα 100 χρόνια.

Μάλιστα, η ευχή των δύο συνοδεύεται και με ένα emoji πρωταθλητή, ενώ όπως είναι λογικά στα σχόλια οι περισσότεροι προτείνουν στον Βραζιλιάνο μπακ λίγη ξεκούραση.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x