Stoiximan Super League

«Έλτσε για Άβιλα, Βαγιεκάνο και Βαγιαδολίδ για Ντε Λα Φουέντε»

Σενάρια από την Ισπανία για τους δύο ποδοσφαιριστές που αυτή τη στιγμή ανήκουν ακόμα στον Ολυμπιακό.

Νέα σενάριο από το εξωτερικό για ποδοσφαιριστές που ανήκουν αυτή τη στιγμή στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τον Ματέο Μορέτο και το «relevo», υπάρχει ενδιαφέρον από την Ισπανία για τον Άβιλα. Ο δεξιός μπακ των Πειραιωτών δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον διάφορων ομάδων. Η Έλτσε ενδιαφέρεται για τον Άβιλα σύμφωνα με το δημοσίευμα και μένει να φανεί αν θα προχωρήσει η υπόθεση και θα υπάρξει deal.

Ο ίδιος δημοσιογράφος που έχει… μεταγραφικό ρεπορτάζ, αναφέρεται και στον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε. Ο 21χρονος εξτρέμ ανήκει ακόμα στον Ολυμπιακό αφού δεν έχει τερματιστεί ο δανεισμός του από την Μαρσέιγ, ωστόσο αναζητά την ομάδα που θα συνεχίσει να αγωνίζεται. Ράγιο Βαγεκάνο και Βαγιαδολίδ έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και ο ίδιος τσεκάρει την πιθανότητα να αγωνιστεί στην Ισπανία, ενώ υπάρχουν και άλλες ομάδες που τον κοιτάνε με τη λίστα να είναι μεγάλη.

Άουγκσμπουργκ, Στουτγάρδη, Χόφενχαϊμ, Μπέρνλι, Νόριτς και Άλκμααρ έχουν χτυπήσει την πόρτα της Μαρσέιγ και εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον πάρουν ως δανεικό, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το «relevo».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x