Stoiximan Super League

«Σε συζητήσεις με Τέγιο ο Ολυμπιακός»

H El Mundo Deportivo, αλλά και Τούρκος δημοσιογράφος κάνουν λόγο για επαφές του Ολυμπιακού με τον 30χρονο εξτρέμ Κρίστιαν Τέγιο, που είναι ελεύθερος.

Ένα νέο όνομα ήρθε να προστεθεί στη λίστα των εξτρέμ που (φέρονται να) απασχολούν τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει η El Mundo Deportivo αλλά και Τούρκος δημοσιογράφος στο Twitter, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Κρίστιαν Τέγιο και η πληροφορία του φαίνεται πως έχει βάση.

Ο 30χρονος Ισπανός εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την Μπέτις μετά από μια πενταετία. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Μπαρτσελόνα, Φιορεντίνα και Πόρτο, ενώ έχει φορέσει και μία φορά τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας.

Ο Τέγιο, που είχε γραφτεί και στο παρελθόν στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, είχε 35 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ την περασμένη σεζόν με την ομάδα της Σεβίλλης. Μάλιστα κατέκτησε μαζί της και το Κύπελλο αγωνιζόμενος ως αλλαγή στον τελικό με τη Βαλένθια.

Συνολικά στην πενταετία του με τους «βερδιμπλάνκος» είχε 24 γκολ και 20 ασίστ σε 172 εμφανίσεις.

Στο παρελθόν είχε κατακτήσει ένα πρωτάθλημα (2013) και ένα Κύπελλο (2012) με την Μπαρτσελόνα, ενώ το 2013 ήταν πρωταθλητής Ευρώπης με την U21 της Ισπανίας.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x