Stoiximan Super League

Σενάριο για Μαρκίνιος στον Ολυμπιακό

Δημοσιογράφος της αγγλικής εφημερίδας «Εxpress» τονίζει πως ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ του 20χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ Μαρκίνιος.

Έτοιμος να προχωρήσει στην απόκτηση του Μαρκίνιος φαίνεται ότι είναι ο Ολυμπιακός, όπως υποστηρίζει τουλάχιστον δημοσίευμα της «Express» σήμερα (02/08) στο νησί...

Οι πληροφορίες που επικαλείται η αγγλική εφημερίδα αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται, πρακτικά, μία... ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 20χρονου ακραίου επιθετικού, με τη μορφή του μονοετούς δανεισμού από την Άρσεναλ!



Ο λόγος της εν λόγω εξέλιξης, σύμφωνα πάντοτε με το εν λόγω ρεπορτάζ δεν είναι η αξία του Μαρκίνιος, για τον οποίο μάλιστα οι «κανονιέρηδες» είχαν επενδύσει ούτε λίγο ούτε πολύ το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του από την Σάο Πάολο, πριν από έναν μόλις χρόνο.

Αλλά το γεγονός ότι ο Μίκελ Αρτέτα αποφάσισε ο Μαρκίνιος να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα, λόγω της πληθώρας επιλογών στα εξτρέμ από πλευράς Άρσεναλ, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, να εξελιχθεί και να επιστρέψει στην Άρσεναλ πιο έτοιμος.

Κατάσταση που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός και να κάνει δικό του τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x