Stoiximan Super League

Σοβαρό ενδιαφέρον της Αταλάντα για Χουάνγκ!

Η Αταλάντα ενδιαφέρεται ζεστά για τον Χουάνγκ, φέρεται να τα έχει βρει ήδη με την πλευρά του παίκτη και μένει να φανεί αν θα κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό ή θα περιμένει τις δικαστικές εξελίξεις.

Ο Χουάνγκ Ινμπόμ μπορεί να μην υπολογίζεται στον Ολυμπιακό μετά τις τάσεις φυγής που εμφάνισε ξαφνικά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το όνομά του δεν έχει πέραση στο εξωτερικό.

Οι σχέσεις του Κορεάτη είναι στα άκρα με τους ερυθρόλευκους οι οποίοι θα τραβήξουν όσο δεν πάει την υπόθεση, θεωρώντας αντιεπαγγελματική την συμπεριφορά του. Εκτός και εάν τους έρθει τότε μια συμφέρουσα γι' αυτούς πρόταση και αποφασίσουν να παραχωρήσουν τον Χουάνγκ, ο οποίος έχει αποχωρήσει μάλιστα από την Ελλάδα και βρίσκεται στην Κορέα παρέα με την οικογένειά του.

Οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως η Αταλάντα ενδιαφέρεται και μάλιστα ζεστά για τον Κορεάτη χαφ, κάτι το οποίο έχει δείξει προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, η εν λόγω περίπτωση φαίνεται να ελκύει και τον Χουάνγκ, ο οποίος από τη μεριά του φαίνεται να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A. Κάτι το οποίο γνωρίζουν οι εκπρόσωποι του και αναζητούν σύλλογο στο ιταλικό πρωτάθλημα για να αγωνιστεί ο παίκτης, με τις περιπτώσεις της Γαλατασαράι αλλά και της Φενέρμπαχτσε που έχουν δείξει φιλολογικό ενδιαφέρον να πηγαίνουν πιο πίσω. Ο Κορεάτης είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ομάδας από το Μπέργκαμο, ενώ αρέσει και στον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι!



Υπάρχει μάλιστα η πληροφορία ότι η Αταλάντα φέρεται να έχει συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους με τον Χουάνγκ. Κάτι που δεν επιβεβαιώνεται αυτή τη στιγμή από την ομάδα του Μπέργκαμο σε επαφή με το sportfm.gr. Μια κίνηση που ενδέχεται να γίνεται για λόγους τακτικής αλλά και για να μην έχει πρόβλημα ο ιταλικός σύλλογος, αφού θεωρητικά πρέπει να πάρει άδεια από τον Ολυμπιακό για να μπει σε διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή μιας και έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τους Πειραιώτες. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την Αταλάντα να περιμένει να δει την έκβαση των νομικών ενεργειών στο όλο θέμα.

Ο Χουάνγκ πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού με την Γκενκ εκδήλωσε τάσεις φυγής, λέγοντας στους ανθρώπους της ομάδας να τον αφήσουν να αποχωρήσει εφόσον έρθει μια πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ. Στη συνέχεια, μάλιστα, φαίνεται πως ο ίδιος και οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν να αμφισβητεί ότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τους Πειραιώτες, με τον ίδιο πάντως να έχει κάνει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα και να έχει παίξει και σε φιλικά, ουσιαστικά... ανατρέποντας τα λεγόμενά του.



Η όλη υπόθεση αναμένεται να φτάσει ακόμα και στα δικαστήρια, αφού στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να δεχτούν τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, εφόσον έρθει μια πρόταση και μάλιστα κοντά στα “θέλω” τους, δηλαδή ένα ποσό στα 10 με 12 εκατ. ευρώ. Μένει να φανεί αν η Αταλάντα θα κάνουν κάποια πρόταση της τελευταίας στιγμής στους «ερυθρόλευκους» ή αν θα περιμένουν την έκβαση της δικαστικής υπόθεσης, αφού ο ποδοσφαιριστής υποστηρίζει πως είναι ελεύθερος.

Τέλος, το ενδιαφέρον από Γαλατασαράι κυρίως αλλά και από Φενέρμπαχτσε έχει ατονήσει και μοιάζει δύσκολο να προχωρήσουν σε κάποιο πρόταση σύντομα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x