Stoiximan Super League

«Και η Λίβερπουλ για Σουλεμάνα»

Αυξάνεται ακόμα περισσότερο ο ανταγωνισμός για τον Καμαλντίν Σουλεμάνα που έχει στο στόχαστρό του ο Ολυμπιακός, καθώς και η Λίβερπουλ τον παρακολουθεί στενά.

Όλο και περισσότερο δυσκολεύει η περίπτωση του Καμαλντίν Σουλεμάνα για τον Ολυμπιακό, καθώς εκτός από τον Άγιαξ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νέος ενδιαφερόμενος είναι η Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Daily Mail», σκάουτ των «κόκκινων» ήταν μεταξύ άλλων στη χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας του, της Νόρντζελαντ κόντρα στην Κοπεγχάγη το οποίο έληξε 2-2, με τον Γκανέζο εξτρέμ να πετυχαίνει και ένα γκολ, το υπ’ αριθμόν 10 στη φετινή σεζόν.

To γκολ του Σουλεμάνα στο 1:00


Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του 19χρονου αναμένεται να αρχίσουν από τα 14 εκατ. ευρώ, με τον Άγιαξ να δείχνει το πιο ζεστό ενδιαφέρον για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να τον αποκτήσει και τον Ιανουάριο.

Τον 19χρονο άσο έχει τσεκάρει και ο Ντε Μπαρτόλο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ενώ ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει επίσης και η γερμανική Λεβερκούζεν.

Τον προηγούμενο μήνα ο παίκτης είχε αναδεχθεί MVP και καλύτερος νεαρός παίκτης στο πρωτάθλημα Δανίας (με 5 γκολ σε ισάριθμους αγώνες), ενώ για εκείνον έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια ο συμπατριώτης του και πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Μίκαελ Εσιέν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x