Στη Βραζιλία, όπου θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές / εργομετρικές εξετάσεις, για να υπογράψει στη Σπορτ Ρεσίφε έφτασε τα ξημερώματα ο Σέρτζιο Ολιβέιρα.
Ο Πορτογάλος χαφ, έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, και θα υπογράψει για 1+1 χρόνια, όπως είχε ενημερώσει από το Σάββατο το μεσημέρι ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Κατά την άφιξή του στο Ρεσίφε, ο ποδοσφαιριστής γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της νέας του ομάδας, οι οποίοι φώναζαν δυνατά το όνομά του ή κάποια συνθήματα με αυτό.
Sergio Oliveira em solo Pernambucano ????
— Caio (@caiofalcaofoto) February 17, 2025
?? @caiofalcaofoto pic.twitter.com/eNSvn7ifGz
SERGIO OLIVEIRA CHEGOU!!! ??
— Sport Mil Volts ???? (@sportmilvolts) February 17, 2025
A FICHA VAI DEMORAR PRA CAIR ?? pic.twitter.com/sXaHHeDfBR
os cara foi valendo receber Sergio Oliveira no aeroporto junto com 3500 caboclo na live pqp
— juan ? (@Juann0f_) February 17, 2025
tem que respeitar dms o MALUCO do @edinhodosport pic.twitter.com/HY43TgUhjO
Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν με τον σύλλογο από τη Βραζιλία, τον παίκτη και τους εκπροσώπους, για να αναχωρήσει για τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, και η μεταγραφή αναμένεται τις επόμενες ημέρες.
Ο Ολιβέιρα αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, έχοντας αγωνιστεί σε 14 ματς (9 για το πρωτάθλημα, 3 για το Europa League και 2 για το Κύπελλο Ελλάδας), με 534' συνολικό χρόνο συμμετοχής.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






