Stoiximan Super League

Ολυμπιακός… στη θέση του

Νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή της Super League θέλει ο Ολυμπιακός απόψε υποδεχόμενος τη Λαμία στο τελευταίο ματς της 17ης αγωνιστικής. Τα πλάνα του Γκαρθία που κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα.

Να κάνει… προσωρινή την παρουσία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League θέλει ο Ολυμπιακός. Στον αγώνα με τον οποίο απόψε ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Λαμία (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) δίχως τίποτε άλλο στο μυαλό τους πέρα από τους τρεις βαθμούς.

Ο Όσκαρ Γκαρθία θα κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα και θα παρατάξει ένα άκρως επιθετικό σχήμα, με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης και πίσω του Μάριν, Φορτούνη και φυσικά Μιραλάς. Ζιλέ και Ρομαό θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ο Κούτρης και ο Φιγκέιρας θα καλύψουν αριστερό και δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα, με τους Ένγκελς και Νικολάου σε ρόλο στόπερ, ενώ γκολκίπερ θα είναι ο Προτό.

Εκτός πλάνων του Καταλανού προπονητή είναι οι τραυματίες Ελαμπντελαουί και Οφόε, καθώς και οι τιμωρημένοι Σισέ και Ταχτσίδης. Ο Γκαρθία πήρε 21 παίκτες μαζί του και πέρα από τους επικρατέστερους για την ενδεκάδα οι υπόλοιποι είναι οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μποτία, Τζούρτζεβιτς, Χατζισαφί, Ίγκορ, Μάρτινς, Πάρντο, Σεμπά και Βούκοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x