Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έφερε στην Αθήνα τον Γιάνσεν και μιλάει για να τον κλείσει»!

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Αθήνα τον 51χρονο Ολλανδό προπονητή Πασκάλ Γιάνσεν, ο οποίος φαίνεται πως είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας!

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, ο οποίος, θυμίζουμε, προχώρησε στην πρόσληψη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη θέση του αθλητικού διευθυντή και δεν αποκλείεται να προκύψει και ζήτημα με τον Κάρλος Καρβαλιάλ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (7/2), ο Ολυμπιακός έφερε στην Αθήνα τον Πασκάλ Γιάνσεν για να μιλήσει μαζί του και αν όλα πάνε καλά, να κλείσει ο 51χρονος Ολλανδός προπονητής, που απολύθηκε πριν από τρεις εβδομάδες από την Άλκμααρ.

Είναι σαφές ότι ο Γιάνσεν, όπως τόνισε, είναι αυτήν τη στιγμή ο επικρατέστερος για να αναλάβει τον Ολυμπιακό, εφόσον καταλήξουν οι συζητήσεις.

Ο Ολλανδός καθόταν σχεδόν τρία χρόνια στον πάγκο της Άλκμααρ, από τις 5 Δεκεμβρίου του 2020 μέχρι τις 17 Ιανουαρίου φέτος και συνεργάστηκε, φυσικά και με τον Βαγγέλη Παυλίδη. Αυτή ήταν η πρώτη θητεία του ως πρώτος προπονητής σε ομάδα. Μέχρι τότε είχε δουλέψει ως βοηθός προπονητή στην ολλανδική ομάδα για δύο σεζόν, ενώ στο παρελθόν ήταν πρώτος προπονητής των ομάδων Κ21 και Κ19 της Αϊντχόφεν.

Με την Άλκμααρ σε 110 παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος είχε ρεκόρ 65-20-25 και τέρματα 222-123.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x