Μια δεδομένη αδυναμία του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν είναι αυτή στη θέση του αριστερού μπακ. Όπου οι Πειραιώτες έχουν πάρει πράγματα μόνο από τον Ρέαμπτσουκ, ο οποίος παίζει ασταμάτητα σε Ελλάδα και Ευρώπη και κάποια στιγμή θα πρέπει να γεμίσει και τις… μπαταρίες του.

Η φημολογία για απόκτηση ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Μολδαβού αιωρείται εδώ και καιρό, ενώ όσο πλησιάζει ο Ιανουάριος όλο και φουντώνουν τα σενάρια. Οι Πειραιώτες έχουν κατά βάση στο μυαλό τους τη ρεβάνς με τον Λεβαδειακό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να «τρέξουν» παράλληλα την υπόθεση. Φυσικά, μετά την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν focus εκεί, καθώς πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Πάντως, όλο και προκύπτουν ονόματα, από τα οποία κάποια δείχνουν να έχουν βάση και άλλα όχι. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως», έχει προκύψει μια πληροφορία από το βράδυ της Τρίτης για τον Ιρακλί Αζαρόβι. Είναι 19χρονο Γεωργιανός μπακ και αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια της πατρίδας του, Ντιναμό Μπατούμι. Το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, ο οποίος μετράει 42 συμμετοχές με 4 γκολ και 5 ασίστ έχει προκαλέσει έκπληξη με την παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα. Διαθέτει χαρακτηριστικά, τα οποία δείχνουν να ταιριάζουν σε αυτό, το οποίο αναζητούν οι «ερυθρόλευκοι». Κλασικός αριστερός μπακ, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει και πιο μπροστά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x