Stoiximan Super League

«Στο κόλπο για Μανού Βαγιέχο ο Ολυμπιακός»!

Το Radio Marca Valencia αποκαλύπτει ότι ο Ολυμπιακός έχει μπει στο κόλπο για την απόκτηση του Μανού Βαγιέχο, με τον παίκτη να αποφασίζει αύριο πού θα πάει!

Τον Μανού Βαγιέχο βάζει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού το Radio Marca Valencia!

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Marca στην πόλη της Βαλένθια αποκαλύπτει πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τον παίκτη της ομώνυμης ομάδας, μαζί, όμως, με τις Ράγιο Βαγιεκάνο, Βαγιαδολίδ, και ο Βαγιέχο, μάλιστα, τονίζει το εν λόγω Μέσο, θα αποφασίσει αύριο πού θα συνεχίσει την καριέρα του! «Αγκάθι», σύμφωνα με τους Ισπανούς, αποτελεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τις «νυχτερίδες» -που έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα- ως το 2024, καθώς προβλέπει κλιμακωτά αυξανόμενες απολαβές.

Η Βαλένθια απέκτησε τον 25χρονο -σήμερα- βραχύσωμο εξτρέμ (μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης) τον Φεβρουάριο του 2019 από την Κάντιθ αντί σχεδόν 6 εκατ. ευρώ. Παρέμεινε στην Κάντιθ ως το τέλος εκείνης της σεζόν και στη συνέχεια μετακόμισε στη Βαλένθια, αλλά στις «νυχτερίδες» δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Επέστρεψε το καλοκαίρι στο «Μεστάγια» μετά τον δανεισμό του στην Αλαβές, όπου μέτρησε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν 11 συμμετοχές και 1 γκολ στην Primera Division.

Για την ώρα δεν διευκρινίζεται αν μιλάμε για δανεισμό ή αγορά του παίκτη, οπότε περιμένουμε τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x