Stoiximan Super League

Στο κόλπο για Ρέτσα ο Ολυμπιακός!

Ο εγκυρότατος Πολωνός δημοσιογράφος Πιοτρ Κοζμίνσκι γράφει πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει... γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Αρκάντιους Ρέτσα!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ, με την περίπτωση Πικέρες να απομακρύνεται, καθώς η Παλμέιρας φέρεται να είναι μια ανάσα από την απόκτηση του 22χρονου Ουρουγουανού.

Ένα νέο όνομα, λοιπόν, που έρχεται να προστεθεί τώρα στη λίστα των υποψήφιων στόχων, είναι εκείνο του 26χρονου Αρκάντιους Ρέτσα! Σύμφωνα με τον εγκυρότατο Πολωνό δημοσιογράφο Πιοτρ Κοζμίνσκι, οι Πειραιώτες έχουν κάνει... γερό μπάσιμο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Αταλάντα!

Ο Ρέτσα -που παίζει σε όλη την πλευρά- δεν κατάφερε να στεριώσει στο Μπέργκαμο μετά τη μεταγραφή του από τη Βίσλα Πλοτσκ το καλοκαίρι του 2018. Η Αταλάντα τον έδωσε δανεικό αρχικά στη ΣΠΑΛ και στη συνέχεια στην Κροτόνε, με τον διεθνή Πολωνό να «γράφει» πέρυσι στη Serie A 30 συμμετοχές με 2 γκολ.

Ολυμπιακός: Στο κόλπο για Ρέτσα!

Όπως τονίζει ο Κοζμίνσκι, δεν αποκλείεται να δοθεί εκ νέου δανεικός, αλλά δεν αποκλείεται και να φύγει με κανονική μεταγραφή. Πριν από μερικές ημέρες, πληροφορίες από την Ιταλία ήθελαν τη Σπέτσια να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτησή του. Αλλά πλέον οι «μνηστήρες» έχουν αυξηθεί...

Το Στρασβούργο είναι η δεύτερη ομάδα που μπήκε στον... χορό και ακολούθησε ο Ολυμπιακός! Ο Πιοτρ Κοζμίνσκι τονίζει ότι παρότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να συγκριθεί με το ιταλικό ή το γαλλικό, ο Ολυμπιακός έχει το μεγάλο πλεονέκτημα του ενδεχομένου να αγωνιστεί στο Champions League και τη νέα σεζόν!

Τι πόσο τώρα θα πρέπει να δαπανήσει κάποιος για να πάρει τον Ρέτσα; Κάπου ανάμεσα στα 4 με 5 εκατ. ευρώ. Μένει να δούμε τις εξελίξεις...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x