Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Κινείται και για τον Μπίλι Γκίλμουρ της Τσέλσι - Έρχεται ο Πεπ Μπιέλ

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM, ο Ολυμπιακός έχει κάνει κίνηση για τον Γκίλμουρ της Τσέλσι! Σήμερα έρχεται ο Μπιέλ, έτοιμη η περίπτωση του Καβαλέιρο, παίρνει και αριστερό μπακ!

Μεταγραφικός οργασμός στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αφενός ότι σήμερα (31/08) έρχεται στην Αθήνα ο Πεπ Μπιέλ, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του από τους «ερυθρόλευκους» και αποκάλυψε αφετέρου ότι οι Πειραιώτες έχουν κινηθεί κάτω από άκρα μυστικότητα, κάνοντας κίνηση για τον Μπίλι Γκίλμουρ της Τσέλσι!

Ο προβληματισμός για τη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, όπως τόνισε, είναι ότι, παρότι βρίσκεται εκτός πλάνων του Τόμας Τούχελ, χθες ήταν στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τη Σαουθάμπτον. Στο «κόλπο» για τον 21χρονο Σκωτσέζο χαφ βρίσκεται και η Μπράιτον, αλλά η Τσέλσι συζητάει την παραχώρησή του μόνο με τη μορφή δανεισμού, και αυτό είναι θετικό για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «γλάροι» έχουν ήδη πάρει δανεικό παίκτη από τους «μπλε» και βάσει των αγγλικών κανονισμών, δεν μπορούν να πάρουν και δεύτερο!

Ο Γκίλμουρ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου. Έχει περάσει από τις ακαδημίες και της Σέλτικ και της Ρέιντζερς -κυρίως- με την Τσέλσι να τον αποκτά το 2019. Τη σεζόν 2021-22 δόθηκε δανεικός από τους Λονδρέζους στη Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, όπου ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Ήδη, δε, έχει «γράψει» 15 συμμετοχές με την εθνική Σκωτίας. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η αξία του είναι στα 12 εκατ. ευρώ!

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Νικολακόπουλος σημείωσε πως είναι έτοιμη η περίπτωση του Καβαλέιρο και σήμερα θα αποφασίσει αν θα αποκτηθεί ή όχι, ενώ ο Ολυμπιακός κινείται και για την απόκτηση αριστερού μπακ!

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x