Stoiximan Super League

«Εμείς θα το πάρουμε, θα το γυρίσουμε», το σύνθημα στον Ολυμπιακό

Σιγουριά για ανατροπή της κατάστασης στο πρωτάθλημα επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, με τους παίκτες (κυρίως τους ξένους) να δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για τον τίτλο.

Συσπείρωση έφερε στον Ολυμπιακό η εικόνα της ομάδας στη Λεωφόρο, παρά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών εμφανίστηκαν «φτιαγμένοι» από την απόδοσή τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και αυτό ήταν κάτι που μονοπώλησε τις μεταξύ τους συζητήσεις μετά το τέλος του αγώνα.

Όταν η αποστολή επέστρεψε στον Ρέντη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους παίκτες και ουσιαστικά εκείνο που τους είπε ήταν πως αυτός ήταν ο Ολυμπιακός που θέλει να βλέπει και εξέφρασε την άποψη πως αν συνεχίσουν έτσι, τότε θα έρθει η μεγάλη ανατροπή στο πρωτάθλημα.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λόγια του Μίτσελ στους «ερυθρόλεκους», με τον Ισπανό να εκτιμά ότι η διαφορά πως η διαφορά είναι πλασματική και η εικόνα τους στη Λεωφόρο ήταν ενός πρωταθλητή.

Μάλιστα, τους ζήτησε ανάλογη συνέχεια στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με τον Λεβαδειακό (εκτός) και την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, πριν από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Στις μεταξύ τους κουβέντες, οι παίκτες έδειξαν πως πιστεύουν πως είναι στο χέρι τους να πετύχουν την ανατροπή και να είναι εκείνοι που θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου στο τέλος της σεζόν.

Μία από τις ατάκες που κυριάρχησε στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια, όπως γράφει σήμερα το Φως των Σπορ, ήταν «εμείς θα το γυρίσουμε, εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x