Stoiximan Super League

«Περιμένει για Μαξ Λόου ο Ολυμπιακός, δεν θα δοθεί δανεικός στη Νότιγχαμ, τον θέλει ο Μαρτίνς»!

Σύμφωνα με Άγγλο ρεπόρτερ, ο Ολυμπιακός περιμένει να ρίξει τις απαιτήσεις της η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον Μαξ Λόου και αν τον πάρει, τελικά, δεν θα τον δώσει δανεικό στη Νότιγχαμ όπως φημολογείται!

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι ιδιοκτήτης τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Νότιγχαμ Φόρεστ, είναι λογικό στην Αγγλία να επικρατεί μια… αναμπουμπούλα για κάθε όνομα, που φημολογείται και γράφεται είτε για το ένα είτε για το άλλο κλαμπ!

Η περίπτωση του Μαξ Λόου, για παράδειγμα, είναι χαρακτηριστική. Πριν από μερικές ημέρες, λοιπόν, ο Βρετανός δημοσιογράφος Πετ Ο'Ρουρκ έγραψε στο Twitter πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει επίσημη πρόταση στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον 25χρονο αριστερό μπακ-χαφ, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Νότιγχαμ Φόρεστ! Φυσικά, η είδηση αυτή προκάλεσε έντονη φημολογία στο Νότιγχαμ, πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναζητούσε απλώς έναν τρόπο, προκειμένου να «στείλει» τον παίκτη ξανά στο ''City Ground''.

Σύμφωνα, ωστόσο, με τον δημοσιογράφο Τζέιμς Σιλντ της ''The Star'', έκτοτε προέκυψε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς, πιθανώς ενεργώντας μετά από σύσταση του Μαρινάκη, σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τον Λόου στον Ολυμπιακό, για να βάλει ανταγωνισμό στον Ρέαμπτσιουκ, εάν, φυσικά, η Γιουνάιτεντ αποφασίσει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή. Στο ρεπορτάζ, όμως, τονίζεται ότι «αυτό φαίνεται απίθανο για την ώρα, δεδομένου ότι ούτε ο Ολυμπιακός ούτε η Φόρεστ είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στην αποτίμηση των 6 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μαξ Λόου»!

Συνεχίζει, όμως, το ρεπορτάζ, αναφέροντας: «Ο Μαρτίνς και ο Μαρινάκης δεν σχεδιάζουν να ανεβάσουν άμεσα την προσφορά τους για τον Λόου, η οποία, μάλιστα, θεωρείται ότι θα πέσει πολύ κάτω από την τιμή, που απαιτεί η Γιουνάιτεντ. Αντίθετα, με τον προπονητή Πολ Χέκινγκμποτομ να δηλώνει ότι στον 25χρονο δεν θα προσφερθεί βελτιωμένο συμβόλαιο ενόψει της νέας σεζόν, ο Ολυμπιακός απλώς θα ''αφήσει στο τραπέζι την πρόταση'', πιστεύοντας ότι έτσι θα μπορούσε να αυξήσει την πίεση στους διοικούντες τη Σέφιλντ, και να πετύχει έναν συμβιβασμό». Και κλείνει: «Η Φόρεστ ήταν έτοιμη να πληρώσει περίπου 2 εκατομμύρια λίρες στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και έκανε διακριτικές έρευνες σχετικά με τη διαθεσιμότητα του Λόου και πάλι μετά την άνοδό της στην Premier League».

Θυμίζουμε, την περσινή σεζόν ο Μαξ Λόου έπαιξε σε 22 ματς με τη Νότιγχαμ, έχοντας 1 γκολ και 4 ασίστ, με 1.803 λεπτά συμμετοχής στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x