Stoiximan Super League

Τα δεδομένα για Ρόνι Λόπες-Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό

Στην Τουρκία επιμένουν για τον Ρόνι Λόπες και τον Χένρι Ονιεκούρου, με τον Πορτογάλο να θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και τον Πέντρο Μαρτίνς να θέλει κρατήσει τον Νιγηριανό.

Στο προσκήνιο παραμένει το ενδιαφέρον τουρκικών ομάδων για τους Ρόνι Λόπες και Χένρι Ονιεκούρου του Ολυμπιακού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη στην υπόθεση του Πορτογάλου εξτρέμ, ενώ τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Αθήνα άνθρωπος της Σεβίλλης προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον του.

Ο παίκτης, από τη μεριά του, δεν δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Τουρκία και την Κόνιασπορ, στην οποία αγωνίζεται επίσης ο Χασάν.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν διάφορα σενάρια για τον Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το ίδιο συνέβη στο πρόσφατο ματς με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.

Στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Νιγηριανό εξτρέμ, όμως ο Πέντρο Μαρτίνς έχει θέσει βέτο για την παραχώρησή του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει στον Αφρικανό άσο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για να μπει στη διαδικασία συζήτησης για να δώσει τον παίκτη (έστω και με τη μορφή δανεισμού).

Και ο Ονιεκούρου, πάντως, δεν φέρεται να επιθυμεί να επιστρέψει στην Τουρκία, παρότι εκεί έκανε κάποιες από τις καλύτερες χρονιές του και «έφτιαξε» το όνομά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x