Stoiximan Super League

Τα δύο «κλειδιά» για Ενκουντού στον Ολυμπιακό

Η Μπεσίκτας δεν βιάζεται να πουλήσει τον Ενκουντού, όμως ο Ολυμπιακός και ο παίκτης πρέπει να αλλάξουν στάση για να επιτευχθεί ο επιθυμητός στόχος.

Ο Ζορζ Κέβιν Ενκουντού είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ.

Το αρνητικό στην υπόθεση είναι ότι η Μπεσίκτας δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση βιασύνης για την παραχώρηση του Γάλλου ακραίου, τον οποίο υπολογίζει κανονικά το προπονητικό επιτελείο για την επόμενη σεζόν.

Από τη στιγμή που οι «μαυραετοί» δεν έχουν πάρει κάποιον παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, ο 26χρονος άσος δεν μπορεί να αντιδράσει σε αυτή την κατάσταση.

Χθες υπήρξε νέα πληροφορία σύμφωνα με την οποία οι Πειραιώτες έχουν κάνει νέα κίνηση για τον Ενκουντού. Η τουρκική ομάδα ζητά οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι για το 50% των δικαιωμάτων του.

Ωστόσο, αν οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση θα πρέπει να αυξήσουν το πρέσινγκ στην πλευρά των Τούρκων και κάτι αντίστοιχο να συμβεί από τη μεριά του ποδοσφαιριστή.

Ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που θέλει μετά τη Νέφτσι να αποκτήσει εξτρέμ, θα κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση και να τεθεί άμεσα ο παίκτης στη διάθεση του Πέντρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x