Την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ολοκληρώνει σήμερα ο Ολυμπιακός.

Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Σισέ και Μαρσέλο, με την αίσθηση που επικρατούσε τις προηγούμενες μέρες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να είναι πως ο Μίτσελ δύσκολα θα αιφνιδιάσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ωστόσο, οι αφίξεις των Κανός και Μπουτούτσι δίνουν τη δυνατότητα στον Ισπανό τεχνικό να αφήσει το σχήμα με τα τρία «δεκάρια» που χρησιμοποίησε κατά κόρον το προηγούμενο διάστημα και να επιλέξει έναν από τους δύο νεοαποκτηθέντες στα πλάγια της επίθεσης.

Οι «σταθερές» του Μίτσελ φαίνεται πως είναι ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, με τους Ροντινέι, Παπασταθόπουλο, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα.

Το δίδυμο Εμβιλά και Ιν-Μπομ στα χαφ δύσκολα θα «σπάσει», με στόχο να μπλοκάρει τον Ντάντας στην αντίπαλη μεσαία γραμμή αλλά και του Κωνσταντέλια.

Στην επίθεση όλα δείχνουν ότι στη γραμμή κρούσης θα είναι ο Μπακαμπού, ενώ στα πλάγια κατά πάσα πιθανότατα θα είναι ο Μασούρας με τους Μπιέλ και Χάμες Ροντρίγκες. Αν υπάρξει μία έκπληξη, αυτή θα μπορούσε να είναι στον άξονα και να πάει με 4-3-3 ο Μίτσελ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ποδοσφαιρικό τμήμα θα βρεθεί σήμερα στο μνημείο της Θύρας 7 στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα εκείνης της τραγωδίας, προτού η αποστολή αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x