Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει παίξει ποτέ με παίκτη παραπάνω από το 10λεπτο»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μία ημέρα μετά το ισόπαλο 0-0 με τον Παναθηναϊκό.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μία ημέρα μετά το ισόπαλο 0-0 με τον Παναθηναϊκό μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών, στη συζήτηση, που είχε με τον Νίκο Ζέρβα στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας, για την παρουσία του Ολυμπιακού και τα λάθη, που έχει κάνει ο ίδιος, αλλά και τα λάθη, που έχουν κάνει οι άλλοι εις βάρος του, σχολίασε ότι «καμία ομάδα δεν έχει δείξει ότι έχει κάνει τέλειο σχεδιασμό τη φετινή σεζόν» και πρόσθεσε: «Ωστόσο, ο Ολυμπιακός ποτέ δεν ευτύχησε σε ένα παιχνίδι να παίξει με παίκτη παραπάνω από το πρώτο 10λεπτο, όπως συνέβη με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπου έπαιζαν 11 εναντίον 10 από το 4', και όπως συνέβη με τον Παναθηναϊκό, που έπαιζε απέναντι στον ΟΦΗ με παίκτη παραπάνω από το 8'».

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στην προοπτική, που έχει, πλέον, ο Ολυμπιακός στα δύο επόμενα ντέρμπι με την ΑΕΚ και μετά, φυσικά, στα playoffs.

Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x