Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Προβάδισμα για την Τούμπα ο Τζολάκης»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, που θα κρίνει την 3η θέση, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» των Πειραιωτών.

Ο ρεπόρτερ στάθηκε στο γεγονός ότι με την επιστροφή Πασχαλάκη, σε χρόνο-ρεκόρ μάλιστα, αναπόφευκτα έχει το δίλημμα ο Ανιγκό για το αν θα τον επαναφέρει στην 11άδα (ήταν ο ήρωας του Ολυμπιακού στο 0-0 της κανονικής περιόδου στην Τούμπα) ή θα διατηρήσει τον Τζολάκη, ο οποίος άγγιξε τα άριστα στα τρία παιχνίδια, που έπαιξε και κράτησε το 0-0. Μετέφερε την αίσθηση, λοιπόν, ότι ο Τζολάκης έχει το προβάδισμα και τον πρώτο λόγο ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού, καθώς δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ ο Πασχαλάκης προέρχεται από τραυματισμό.

Ο Νικολακόπουλος συμπλήρωσε, δε, πως αν έβλεπε κάποια άλλη αλλαγή στην 11άδα, θα ήταν για τον Μπιέλ, ωστόσο, «παρότι είναι σε πολύ κακή κατάσταση, πάντα ξεκινάει βασικός».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x