Stoiximan Super League

Τελειώνει ο Σολμπάκεν από Ολυμπιακό: Μια ανάσα από την πρωταθλήτρια Ασίας Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Όλα Σολμπάκεν είναι η πρωταθλήτρια Ασίας Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς από την Ιαπωνίας, με τον Νορβηγό εξτρέμ να τελειώνει όπως αναμενόταν από τον Ολυμπιακό.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στην Ιαπωνία φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Όλα Σολμπάκεν. Εδώ και μερικές ημέρες έχει γίνει γνωστό πως ο Ολυμπιακός θα διακόψει τον δανεισμό του Νορβηγού εξτρέμ από τη Ρόμα, καθώς δεν κατάφερε να στεριώσει στον Πειραιά.

Ήδη, όμως, ο 25χρονος βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και μάλιστα, στην Άπω Ανατολή.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Marco Molla, που εξειδικεύεται στο γιαπωνέζικο ποδόσφαιρο, ο Σολμπάκεν είναι μια ανάσα από την πρωταθλήτρια Ασίας Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς!

O 25χρονος μεσοεπιθετικός, θυμίζουμε, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της φετινής χρονιάς να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο του Μαρτίνεθ όσο και του Καρβαλιάλ, μετρώντας 8 ολιγόλεπτες συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Europa League, χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ ή να μοιράσει ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x