Stoiximan Super League

Θέλει τον Μαουασά ο Ολυμπιακός

Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος σε σχετικό δημοσίευμα στον σημερινό «Κόκκινο Πρωταθλητή» ο Ολυμπιακός θέλει τον 23χρονο αριστερό μπακ της Ρεν, τον οποίο πολιορκεί και η Γκλάντμπαχ.

Να κάνει δικό του τον Φαϊτούτ Μαουασά θέλει ο Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στο σημερινό φύλλο του «Κόκκινου Πρωταθλητή» οι ερυθρόλευκοι, εκμεταλλευόμενοι την γνώση που έχουν από την γαλλική αγορά έχουν μπει στο κόλπο της απόκτησης του 23χρονου αριστερού μπακ, τον οποίο «πολιορκεί» και η Γκλάντμπαχ.

Η γερμανική ομάδα όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρονται από το δημοσίευμα, δεν έχει προχωρήσει την υπόθεσή του καθώς δεν έχει καταφέρει να πουλήσει τον δικό της αριστερό μπακ.

Ο Μαουασά αγωνίζεται στην Ρεν, η οποία φέρεται να έχει θέσει αρχική τιμή πώλησής στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Έχει καταγωγή από το Κονγκό και εδώ και περίπου δύο εβδομάδες προπονείται με την δεύτερη ομάδα της Ρεν καθώς έχει τεθεί υπό καθεστώς μεταγραφής, διότι το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο αλλά και γιατί η γαλλική ομάδα πρόσφατα απέκτησε τον Νορβηγό, Μέλινγκ και έχει «ξεπεταχθεί» και ο νεαρός Τρουφέρτ ο οποίος έχει συμμετοχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x