Stoiximan Super League

Θετικός στον κορωνοϊό και ο Γκάρι Ροντρίγκες!

Μετά τον Πιερ Κούντε στο Καμερούν, άλλος ένας παίκτης του Ολυμπιακού, που βρίσκεται με την εθνική του ομάδα στο Κόπα Άφρικα, ο Γκάρι Ροντρίγκες, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό!

Δεύτερος παίκτης του Ολυμπιακού με κορωνοϊό στο Κόπα Άφρικα, το οποίο, όχι απλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αλλά οι ομάδες τώρα συγκεντρώνονται, για να αρχίσουν την προετοιμασία τους!

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM, λοιπόν, μετά τον Πιερ Κούντε στο Καμερούν, άλλος ένας «ερυθρόλευκος», που βρίσκεται με την εθνική του ομάδα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ο Γκάρι Ροντρίγκες, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό!

Μάλιστα, ο 31χρονος δεν είναι το μοναδικό κρούσμα στο Πράσινο Ακρωτήρι, καθώς άλλοι έξι συμπαίκτες του έχουν διαγνωστεί θετικοί και όλοι, φυσικά, βρίσκονται σε απομόνωση, ενώ ουδείς έχει συμπτώματα!

Ενώ απομένουν, πάντως, 10 ημέρες για την έναρξη της διοργάνωσης, βλέπουμε πως «σκάνε» κρούσματα στις αφρικανικές εθνικές ομάδες, το ένα μετά το άλλο, και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα φτάσουμε μέχρι τη σέντρα στα γήπεδα του Καμερούν…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x