Stoiximan Super League

Θλάση ο Γκάρι, «τρέχει» για Λεβαδειακό και ΑΕΚ

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει υποστεί θλάση (όχι βαριάς μορφής), σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Τα νεότερα για Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό. Όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, ο 31χρονος εξτρέμ, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ, έχει υποστεί θλάση (όχι βαριάς μορφής).

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αναμένεται να χάσει κατά σειρά τις αναμετρήσεις με Λαμία (εντός, πρωτάθλημα), Ναντ (εντός, Europa League) και Παναθηναϊκό (εκτός, πρωτάθλημα).

Παράλληλα, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα δύο τελευταία παιχνίδια πριν τη διακοπή λόγω Μουντιάλ με Λεβαδειακό (εκτός, πρωτάθλημα) και ΑΕΚ (εντός, πρωτάθλημα).

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ο Γκάρι Ροντρίγκες υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο και εντοπίστηκε μια ήπια κάκωση δικεφάλου μηριαίου μυός αριστερά. Ο παίκτης έχει ήδη αρχίσει να υποβάλλεται άμεσα σε επιθετική φυσικόθεραπευτική αγωγή από το ιατρικό team της ομάδας μας και σε ατομικό πρόγραμμα εκγυμνάσης. Η βαρύτητα του τραυματισμού του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Θα επανεκτιμάται καθημερινά η κατάσταση του. Με Λαμία προφανώς θα προστατευτεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x