Stoiximan Super League

«Θρίλερ» με Μπελχαντά

Ο Ολυμπιακός αναμένει την απάντησή του, αλλά η Μπεσίκτας μοιάζει ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό.

Παράταση παίρνει η αγωνία για την απόφαση του Γιουνές Μπελχαντά. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρότασή του στον Μαροκινό μεσοεπιθετικό, αλλά υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός από την Τουρκία και κυρίως την Μπεσίκτας.

Η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος φέρεται να έχει κάνει την υψηλότερη προσφορά στον 31χρονο άσο και πέρα από αυτό ποντάρει στο ότι η οικογένειά του έχει προσαρμοστεί στην Κωνσταντινούπολη. Συν τοις άλλοις, η Μπεσίκτας εφόσον κατακτήσει το πρωτάθλημα θα παίξει στα playoffs για το Champions League και θα χρειαστεί να περάσει μόνο έναν γύρο για να μπει στους ομίλους, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που στην καλύτερη περίπτωση θα δώσει τρεις προκριματικούς.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν, φυσικά, τα δικά τους όπλα. Η οικονομική προσφορά που του έχουν κάνει είναι επίσης πολύ καλή, ενώ φυσικά η ζωή στην Αθήνα δεν υπολείπεται σε τίποτα αυτής στην Πόλη. Επιπλέον, ο Ολυμπιακός έχει πολύ πιο καλό όνομα στην Ευρώπη από την Μπεσίκτας, ενώ και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που είναι φίλος του και συμπαίκτης στην εθνική ομάδα τού κάνει το δικό του «ψηστήρι».

Το θέμα δεν πρόκειται να σύρει για καιρό και ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει στην πλευρά του παίκτη πως αναμένει πολύ σύντομα την απάντησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x