Stoiximan Super League

Τι «παίζει» με Σεμέδο και Καρμπόβνικ στον Ολυμπιακό

Ρούμπεν Σεμέδο και Μίχαλ Καρμπόβνικ είναι δύο περιπτώσεις που απασχολούν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του, είναι λογικό κάποιοι να μην μπορούν να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες και με άλλους να έχουν δημιουργηθεί θέματα που φυσικά απασχολούν την διοίκηση των Περαιωτών. Έτσι ακριβώς συμβαίνει με τις περιπτώσεις των Ρούμπεν Σεμέδο και Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Από την μια, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός μπορεί να παραμένει στην πατρίδα του κάνοντας ατομικές προπονήσεις, όμως οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως είναι κοντά στο να… τον ενεργοποιήσουν ξανά. Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα, με μια ενδεχόμενη πώληση να μην αποκλείεται τον Ιανουάριο, τη στιγμή που το ενδιαφέρον της Πόρτο ισχύει ακόμα.

Από την άλλη πλευρά, ο νεαρός Πολωνός μπακ που έχει έρθει στην Ελλάδα ως δανεικός με μια μεγάλη ρήτρα αγοράς, αν και πήρε χρόνο συμμετοχής στο ξεκίνημα της σεζόν, πλέον έχει μείνει λίγο πιο πίσω. Στου Ρέντη διακρίνουν την αδυναμία του στο μαρκάρισμα αν και βγάζει διάθεση, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει περισσότερα από εκείνον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x