Η παρουσία του Λουίς Πάλμα στον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του νταμπλ. Ο εξτρέμ από την Ονδούρα, που έπιασε... λιμάνι ως δανεικός από τη Σέλτικ, δεν θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» την επόμενη χρονιά, επιστρέφοντας έτσι στην Σκωτία μετά το μικρό διάστημα παρουσίας του στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Με μήνυμά του στα social media, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ένιωσε την ανάγκη να αποχαιρετήσει τους Πειραιώτες, ευχαριστώντας τους για τα όσα έζησαν μαζί στην κοινή τους πορεία, η οποία συνδυάστηκε με 12 συμμετοχές και ένα τέρμα σε όλες τις διοργανώσεις.
«Ευχαριστώ Ολυμπιακέ. Σε όλους τους οπαδούς για τη μεγάλη ευκαιρία να είμαι μέρος της ιστορίας τους. Σας εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον. Πάμε Ολυμπιακέ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
_201853.jpg)
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






