Η… απόδραση από το λιμάνι του Πειραιά για χιλιάδες τουρίστες γίνεται με όλο και πιο γοργούς ρυθμούς, καθώς βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού.
Η κάμερα του ΣΚΑΪ βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι για λογαριασμό της εκπομπής «Σήμερα», ώστε να καταγράψει την κινητικότητα.
Ο ρεπόρτερ Γιώργος Τσελίκας συνομίλησε με πολύ κόσμο που ήταν έτοιμος να αναχωρήσει για ένα από τα νησιά της Ελλάδας. Μεταξύ αυτών ήταν και ένας νεαρός, ο οποίος θέλησε να στείλει το μήνυμά του για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού.
«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον Ευάγγελο Μαρινάκη να πάρει καλούς παίκτες για τη νέα σεζόν, να πάμε καλά, να βγούμε και στην Ευρώπη και να τα κατακτήσουμε όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






