Stoiximan Super League

Το παλεύει για αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός

Τις προσπάθειές του για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ εντείνει ο Ολυμπιακός, με τους Μοχίκα και Ρέτσα να είναι οι βασικοί υποψήφιοι.

Η απόκτηση ενός αριστερού μπακ-χαφ αποτελεί προτεραιότητα στον Ολυμπιακό, ο οποίος φαίνεται πως δύσκολα με τα υπάρχοντα δεδομένα θα έρθει σε συμφωνία με κάποιον υποψήφιο ποδοσφαιριστή μέσα στο Σαββατοκύριακο για να δηλωθεί στη λίστα της UEFA μέχρι τη Δευτέρα.

Οι βασικοί υποψήφιοι είναι ο Αρκάντιους Ρέτσα και ο Γιοχάν Μοχίκα. Η υπόθεση του Πολωνού άσου μοιάζει πιο δύσκολη από εκείνη του Κολομβιανού οπισθοφύλακα.

Συγκεκριμένα, η Αταλάντα αυτή τη στιγμή ζητάει 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, ενώ η Σπέτσια δείχνει – σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα – το φαβορί για την απόκτησή του.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους και προσπαθούν (όπως συνέβη με τους Βατσλίκ και Ονιεκούρου) να φέρουν σε πέρας τη δύσκολη αυτή αποστολή.

Την ίδια στιγμή, στο «κάδρο» παραμένει η περίπτωση του Μοχίκα. Ο Κολομβιανός γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και φαίνεται πως περιμένει την συγκεκριμένη πρόταση, αφού στόχος του είναι να αγωνιστεί σε μία ομάδα που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν.

Η Τζιρόνα, από τη μεριά της, επιμένει στα 2,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, όμως εκτιμάται πως οι απαιτήσεις θα πέσουν όσο περνάει ο καιρός και δεν έρχεται η προσφορά που περιμένει.

Σίγουρα απασχόλησε ο Ραχμάν Μπάμπα, όμως τώρα υπάρχει πρόβλημα με τις θέσεις των ξένων στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος (για παράδειγμα ένας από τους Σισέ ή Καμαρά) για να μπορέσει να έρθει άλλος και να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x