Ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ κατάφερε στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού να ενθουσιάσει τον κόσμο της ομάδας, στο 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Οι Πειραιώτες, όμως, ετοιμάζονται την ίδια ώρα να εντάξουν άλλον έναν Νοτιοκορεάτη άσο, ακόμα έναν Χουάνγκ!

Ο λόγος για τον Ουί-Τζο της Μπορντό, η οποία έχει δεχθεί πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ συν 1 με τη μορφή μπόνους (σύνολο 5 εκατ. ευρώ) για την παραχώρηση του παίκτη.

Η γαλλική ομάδα εμφανίζεται θετική στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αν και ο παίκτης θα δοθεί ως δανεικός από τη Φόρεστ στον Ολυμπιακό για έναν χρόνο.

Από την πλευρά του, ο διεθνής άσος προτιμάει την πρόταση της Γουλβς, καθώς του δίνεται η δυνατότητα να παίξει άμεσα στην Premier League.

Οι «Λύκοι», όμως, προσφέρουν 3 εκατ. ευρώ στην Μπορντό, που δεν το συζητάει καν από τη στιγμή που έχει δεχθεί καλύτερη προσφορά για τον ποδοσφαιριστή της.

Κάπου εδώ φαίνεται πως μπαίνει ο Ιν-Μπομ, ο οποίος φέρεται να επικοινώνησε με τον συμπατριώτη του και να του μετέφερε τα πάντα για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, με συμμάχους τους Γιρονδίνους και τον Ιν-Μπομ, ο Ολυμπιακός παλεύει να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή και να κλείσει το συντομότερο δυνατόν η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x