Τη σημασία που θα έχει για τον Ολυμπιακό η νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφού θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε ανταγωνιστή του, επεσήμανε ο Γιώργος Τσανάκας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Παράλληλα, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» ανέφερε πως μέσα από την αποστολή φαίνεται ξεκάθαρο ποιοι θα είναι οι εξτρέμ, αλλά και ποια η ενδεκάδα, που αναμένεται να παρατάξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Καραϊσκάκη κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».
Υποστήριξε, επίσης, πως κομβικό ρόλο στο ντέρμπι θα παίξει η διαχείριση των προπονητών, ενώ σημείωσε γιατί δύσκολα θα ξεκινήσει ο Κωστούλας, αλλά και τον λόγο, που ο Ντόηείναι στην αποστολή και όχι ο Μπιανκόν.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:
Διαβάστε Επίσης
Βαθμολογία: Ευκαιρία για… όλους η ήττα του Άρη - Ανάσα για Βόλο! Αντίπαλοι Ολυμπιακού: «Διπλό» κορυφής για την Καραμπάχ Μεντιλίμπαρ: «Είχαμε μία ατυχία με τον Έσε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες απέναντι στην ΑΕΚ» Ελ Κααμπί: «Θέλουμε και πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ, κάνω τα πάντα για την ομάδα»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






