Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, όπως το μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσανάκας.

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας, αναλύοντας τόσο τη συνολική ευρωπαϊκή εικόνα της ομάδας όσο και τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Πανσερραϊκού.

Αρχικά στάθηκε στο τρομερό επίτευγμα της τελευταίας τριετίας, με τον Ολυμπιακό να συγκεντρώνει πολλούς βαθμούς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, από την κατάκτηση του Conference League μέχρι τα φετινά playoffs με τη Λεβερκούζεν.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην πρώτη εικοσάδα στον δείκτη pressing σύμφωνα με το CIES, με βαθμολογία 94/100, κάτι που αποτυπώνει τη φιλοσοφία έντασης του Μεντιλίμπαρ.

Σε επίπεδο προσώπων, σημείωσε το step-up που έχουν κάνει φέτος οι Ρέτσος, Έσε και Τζολάκης, με ιδιαίτερη αναφορά στον Αργεντινό χαφ, ο οποίος απέναντι στη Λεβερκούζεν είχε και επιπλέον ρόλο στο πρέσινγκ, καλύπτοντας και τον Ταρέμι.

Όσον αφορά τον Ποντένσε, υπάρχει ένα μικρό σφίξιμο και δεν αναμένεται να ρισκαριστεί η συμμετοχή του. Τέλος, εκτίμησε πως ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται σχήμα με δύο επιθετικούς κόντρα στον Πανσερραϊκό, με πιθανές παρουσίες των Σιπιόνι, Μπρούνο και Κοστίνια στην ενδεκάδα, καθώς ο Βάσκος τεχνικός θέλει να φρεσκάρει την ομάδα, λαμβάνοντας υπόψη και τους περιορισμούς με τους κοινοτικούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x