Στροφή και σε άλλον ποδοσφαιριστή, πέραν του Γκουστάβο Μάντσα, φαίνεται πως κάνει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Σύμφωνα με οσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσανάκας, οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει και μάλιστα αρκετά την περίπτωση του Βραζιλιάνου στόπερ της Φορταλέζα.
Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει και άλλη μια περίπτωση στόπερ, ο οποίος είναι πιο έμπειρος, με αρκετές παραστάσεις και εξετάζεται σοβαρά. Με τα δεδομένα στις μεταγραφές να είναι εύθραυστα, θεωρείται πλέον πιθανό ο Ολυμπιακός να κάνει στην άκρη τον 21χρονο και να πάει τελικά σε ένα προφίλ πιο έμπειρου στόπερ, με βάση και τα νέα ονόματα που καταφτάνουν.
Παράλληλα, υποστήριξε πως τα ονόματα των Αντίνο, Φερέιρα και Καντσελιέρι δείχνουν το προφίλ εξτρέμ που κοιτά ο Ολυμπιακός, όπου θα ήθελε ο Μεντιλίμπαρ κατά κύριο λόγο να είναι αριστεροπόδαρος. Μίλησε για τις αποχωρήσεις και τους παίκτες που μοιάζουν ακόμη να κρίνονται, αλλά και για τον τρίτο φορ που θα αποκτήσουν οι «ερυθρόλευκοι».
Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του σταθμού στο YouTube.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






