Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Δύσκολα να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ»

Στα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στάθηκε ο Γιώργος Τσανάκας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη σπουδαία αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Γιώργος Τσανάκας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις σκέψεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ έδωσε και μία πιθανή 11άδα.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» ανέφερε πως το μεγάλο στοίχημα του Μεντιλίμπαρ και του Ολυμπιακού είναι η κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι επιθετικοί του. Για να καταφέρει η ομάδα να περάσει από μία τόσο δύσκολη έδρα, επιβάλλεται ο σέντερ φορ να είναι σε καλή κατάσταση.

Στη συνέχεια τόνισε ότι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι να βάλει το πρώτο γκολ, ενώ έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στις στατικές φάσεις. Ο Βάσκος προσανατολίζεται να επιλέξει την ίδια 11άδα με τον Παναθηναϊκό, με τον Γκαρθία να είναι ο μοναδικός που ενδέχεται να αλλάξει, καθώς οι Σιπιόνι και Μουζακίτης διεκδικούν μία θέση στο βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x