Stoiximan Super League

Το story Καραπαπά για το κλάμα του Ποντένσε

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μέσω ενός story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τοποθετήθηκε αναφορικά με το κλάμα του Ντάνιελ Ποντένσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Την πολύ σημαντική νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ πανηγύρισε ο Ολυμπιακός επικρατώντας 2-0 στο Καραϊσκάκη με τα ισάριθμα τέρματα του Αντρέ Όρτα για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Πέρα των δυο εξαιρετικών γκολ του Πορτογάλου, η πιο ανατριχιαστική στιγμή στο Φαληρικό γήπεδο, ήταν όταν ο Ντάνιελ Ποντένσε αντικαταστάθηκε στο 81ο λεπτό του ντέρμπι και λίγο αργότερα «λύγισε» ξεσπώντας σε κλάματα.

Το κλάμα του Πορτογάλου «θορύβησε» αρκετά τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στις κερκίδες, καθώς θεώρησαν ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, ωστόσο δεν δίστασαν για μια ακόμη φορά να τον αποθεώσουν.

Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ωστόσο, θέλησε μέσω ενός story στο Instagram, να ξεκαθαρίσει ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός συγκινήθηκε με την αποθέωση που γνώρισε, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν και το τελευταίο ματς του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη φετινή σεζόν.

«Χαλαρώστε ρε άνθρωποι. Συγκινήθηκε. Τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας για αυτή τη σεζόν, κι εκείνος και εμείς θέλουμε να παίξει και άλλα πολλά στο σπίτι μας. Και μακάρι όλοι οι ξένοι που πέρασαν από εδώ να αγαπούσαν τόσο τον σύλλογο», έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς στην ανάρτηση του.

Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων, η σύζυγος του Ποντένσε, δημοσίευσε ένα αινιγματικό story στον δικό της λογαριασμό το οποίο «έδειχνε» τάσης επιστροφής του παίκτη στη Γουλβς.


Ολυμπιακός: Το story Καραπαπά για το κλάμα του Ποντένσε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x