Stoiximan Super League

Το σχέδιο του Μίτσελ για την πρώτη νίκη στην Ευρώπη

Στη σημερινή-τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού θα ξεκαθαρίσουν τα πλάνα του Μίτσελ για την αυριανή αναμέτρηση με την Καραμπάγκ στο Καραϊσκάκη.

Η πρώτη νίκη στους ομίλους του Europa League, με αντίπαλο την Καραμπάγκ, και η διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης είναι επόμενος στόχος του Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο με τους Αζέρους, με τον τραυματισμό του Ελ Αραμπί, τις απουσίες των Μπα, Ρέτσου, το γεγονός πως δεν είναι στη λίστα της UEFA ο Μπακαμπού και τη ζημιά που έπαθε ο Βατσλίκ, ο Ισπανός τεχνικός παραμένει αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει.

Το ευχάριστο για τον Μίτσελ είναι πως μπήκε στο πρόγραμμα ο Ουί-Τζο, ο οποίος προέρχεται επίσης από τραυματισμό. Ο κόουτς θα δει και στη σημερινή προπόνηση τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα είναι στην αποστολή, και αν είναι στο 100% θα ξεκινήσει ως βασικός.

Η εναλλακτική λύση είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που μπήκε την προηγούμενη Κυριακή ως αλλαγή, ενώ στο πλάνο μπαίνει και ο Μπιέλ που έχει παίξει στην κορυφή με την Κοπεγχάγη.

Από εκεί και πέρα, θα φανεί αν θα παίξει η ομάδα με τριάδα στην άμυνα, με τον Βρσάλικο, τον Σισέ και τον Παπασταθόπουλο, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Άβιλα με τον Ρέαμπτσιουκ.

Για τη μεσαία γραμμή είναι ερωτηματικό η συμμετοχή του Χουάνγκ Ιν-Μπομ, ενώ στην εξίσωση μπαίνει και ο Βαλμπουενά που μπορεί να φανεί χρήσιμος και ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x