Stoiximan Super League

Δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στον Ολυμπιακό για εξύβριση και δυσφήμιση

Πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός άσκησε o ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, για την επίσημη θέση των «ερυθρολεύκων» με βαρύτατους χαρακτηρισμούς προς τον Τάκη Μπαλτάκο.

Πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για την επίσημη θέση των «ερυθρόλευκων» στις 29 Μαρτίου και τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσαν προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων, ο Αντεισαγγελέας, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκεισε πειθαρχική διώξη για εξύβριση και δυσφήμιση σε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα.

Έτσι λοιπόν, οι Πειραιώτες κινδυνεύουν με χρηματικό πρόστιμο, το οποίο πάντως αναμένεται να είναι αρκετά υψηλό, καθώς είναι υπότροποι από προηγούμενες υποθέσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η πειθαρχική δίωξη ασκείται διότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξύβρισε και δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις που περιέχουν προσβολή της τιμής άλλου και οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν, και διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας (αφορά θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που εκφράστηκε στις 29/3/2023).

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x